Kom er gemakkelijk achter

Of je nou een student bent of werkt. Een gezin hebt thuis of geniet van je welverdiende pensioen. Voor iedereen en elke levensfase is er een geschikte e-bike. De vraag is alleen: welke e-bike past bij jou? Met zoveel soorten e-bikes op de markt, kan het lastig zijn om een keuze te maken.

Misschien denk je: e-bikes zijn toch vooral voor ouderen? Dit imago heeft het vervoersmiddel allang van zich afgeschud. Kijk in de gemiddelde stad om je heen en de e-bikes razen je voorbij. Ook daarbuiten zijn elektrische fietsen populairder dan ooit. Iedereen fietst erop, van jong tot oud.

Met de online keuzehulp van Fietsenwinkel.nl vind je binnen een minuut de e-bike die bij je past.

Welke e-bike past bij jou?

Van bakfiets tot fatbike

Wist je dat er veel meer beschikbaar is dan de reguliere e-bike? Zo kun je ook kiezen voor een elektrische bakfiets, als je kinderen moeiteloos naar school wilt brengen. Steeds vaker wordt ook gekozen voor een elektrische fatbike; een trendy model dat erg populair is in de stad.


Voor de sportieve fietser is er de elektrische mountainbike, die je net dat steuntje in de rug geeft tijdens een tour in de natuur. En trap jij in de stad het liefst zo snel mogelijk van A naar B? Dan is de speed pedelec misschien iets voor jou. Met deze e-bike kun je een snelheid bereiken van maximaal 45 kilometer per uur.

.

Belangrijke details

Als je in de online keuzehulp de soort e-bike hebt gekozen, selecteer je ook andere dingen die voor jou belangrijk zijn. Wil je bijvoorbeeld een lage, middelhoge of hoge instap? En hoe zit je het liefst op je e-bike: in een rechte, actieve of sportieve zithouding? Elke keuze die je maakt, heeft invloed op de modellen die uit de keuzehulp rollen.


Andere vragen die worden gesteld gaan over de ondersteuning, de motorpositie (wil je een voorwiel-, midden- of achterwielmotor?), de afstand die je wilt afleggen met een volle accu en wat je graag terugziet in je e-bike. Misschien heb je wel baat bij een uitneembare accu, bijvoorbeeld. Of zoek je een e-bike waar je een kinderzitje op kunt bevestigen.


Bij het kopen van een e-bike is je budget natuurlijk ook belangrijk. Eindig de online keuzehulp door aan te geven wat je e-bike mag kosten en voilĂ : daar zijn de modellen in verschillende kleuren die perfect bij jou passen.

Probeer de online keuzehulp

Een gratis proefrit

Fietsenwinkel.nl raadt aan om voor het kopen altijd eerst een proefrit te maken. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel en laat je verder adviseren door een van de e-bike specialisten. Je kunt op alle gemak diverse modellen testen. Heb je de e-bike gevonden die bij jou past? De specialisten zorgen ervoor dat jij de fiets in de goede maat en kleur kunt bestellen en geven graag advies over de nodige accessoires.

Uiteraard kun je de e-bike ook zelf online bestellen.

Voor iedereen een passende e-bike

Van urban e-bikes tot elektrische vouwfietsen en van elektrische bakfietsen tot speed pedelecs: Fietsenwinkel.nl heeft voor iedereen een geschikte e-bike. Met 11 fysieke winkels in Nederland, waaronder een megastore in Utrecht, is er altijd wel een locatie in de buurt.


Doe snel de online keuzehulp en start de zoektocht naar jouw perfecte e-bike.

Ga naar de website